Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate, en mitades
- 250 g de zanahoria, con cáscara y en trozos
- 80 g de poro, en trozos
- 80 g de apio, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 g de perejil fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 litro
- Kalorie
- 857 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de jitomate
40 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Ejotes almendrados
30 min
Barbacoa de hongos
30 min
Sopa de setas
35 min
Nopalitos a la mexicana con aguacate
20 min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 min
Hongos al pastor
20 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Huevos en cazuela
30 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Aguachile de jícama
15 Min