
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate en mitades
- 250 g de zanahoria con cáscara y en trozos
- 80 g de poro en trozos
- 80 g de apio en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 10 g de perejil fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 litro
- Kalorie
- 204 kcal / 857 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 13 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y elote
40min
Keppe de quinoa
1hod.
Puré de jitomate básico
35min
Pescado a la talla
40min
Nopalitos con guajillo y elote
30min
Tacos de flor de Jamaica
1hod.
Hamburguesa de portobello
30min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Aguachile de jícama
15min
Ejotes almendrados
30min
Sopa de nopales
45min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min