Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate, en mitades
- 250 g de zanahoria, con cáscara y en trozos
- 80 g de poro, en trozos
- 80 g de apio, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 g de perejil fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 litro
- Kalorie
- 857 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de setas
25min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Sopa de setas
35 Min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Sopa de nopales
45 min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Salsa de jitomate
35 Min
Corundas
3hod.
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6 Std.
Romeritos
1 Std. 40 Min
Romeritos veganos
1h