Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 500 g de jitomate
- 50 g de cebolla
- 20 g de chile cuaresmeño
- 1 cucharadita de sal
Cebollas curtidas
- 350 g de cebolla morada
- 30 g de aceite
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharaditas de orégano
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 pimientas gordas
- jugo de limón, (de 1 pieza)
- 4 cucharadas de vinagre
- 50 g de jugo de naranja
Relleno
- 700 g de agua
- 550 g de plátano macho, pelado
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 20 g de chile verde
- 40 g de aceite
- 400 g de frijoles refritos
- 2 cucharaditas de sal
Chiles
- 8 chiles anchos, desvenados y abiertos para rellenar
- 250 g de queso manchego, cortado en bastones
- 150 g de crema ácida
- 1 ramita de cilantro, sólo las hojas para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1655 kJ / 394 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Carnitas de atún
40min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15min
Torta de elote con rajas
1h
Chiles en nogada
1h
Tinga de col
35min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Sopa de nopales
45min
Chile en nogada vegetariano
25min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 min
Taquitos de huitlacoche
25min