Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 洋葱 ,切块
- 30 克 油
- ¼ 茶匙 黑色小茴香籽
- ¼ 茶匙 大茴香籽
- 2 片 香叶
- 2 汤匙 咖喱粉
- 100 克 胡萝卜 ,切丁,约1厘米
- 100 克 土豆 ,去皮切丁,约1厘米
- 100 克 青椒 ,去籽切丁,约1厘米
- 180 克 牛肉肉糜
- 450 克 水
- 2 茶匙 盐
- 500 克 白米饭 ,热的,依个人喜好调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 5.1 g