Zařízení & příslušenství
Geflügellebercreme
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 30min.
350 g
Suroviny
-
Schalotten75 g
-
Knoblauchzehe1
-
Thymian abgezupft5 Stängel
-
Butter in Stücken100 g
-
Piment, gemahlen¼ TL
-
Geflügelleber geputzt, in groben Stücken200 g
-
Salz¾ TL
-
roter Portwein2 EL
-
Baguette in Scheiben1
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
4 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Melanzanicreme
1 Std. 20 Min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Makrelen-Tapenade
10 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min