Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 1463 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15p
Geflügelleber-Pastete
1 godz. 10 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Fischbrühe
30min
Makrelen-Tapenade
10min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min