Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 1463 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Champignon-Terrine
3u. 50min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Pintxo Donosti
5 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min