Gewürzpaste für Fischbrühe

Gewürzpaste für Fischbrühe

3.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
1 Schraubglas

Suroviny

  • Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
    500 g
  • Meersalz, grob
    240 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 84 g
Kalorie 1695 kJ / 405 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...