Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40 min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Lyoner
12h
Weißwurst aus dem Glas
1 godz. 20 min
Geflügelfond
1 godz.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Fischgewürz
72 Std.
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Whiskey-Senf
35min
Wildgewürz-Mischung
10min