
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 405 kcal / 1695 kJ
- Protein
- 84 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Umami-Gewürzpaste
15min
Geflügelbratwurst
3hod. 30min
Lachsbratwurst
3hod. 15min
Kalbsleberwurst im Glas
5hod. 40min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Ghee - geklärte Butter
50min
Weißwurst aus dem Glas
1hod. 20min
Lyoner
12hod.
Petersilienöl
2hod. 15min