
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian ohne Stiele
- 1 Zwiebel halbiert
- 200 g Geflügelleber ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 406 kcal / 1697 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Remoulade
10min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15min
Zabaglione
15min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40min
Honigmousse
3hod. 45min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Putello Tonnato
4hod.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2hod. 35min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Vitello Tonnato
48hod.