Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Remoulade
10 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Mayonnaise
5min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Vitello Tonnato
48 Std.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 Std. 35 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Limettensorbet mit Gin
3 Std. 45 Min
Bouillabaisse
1 Std.