Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Salsa Verde
10min
Gazpacho
20 Min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2h 35min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Salsa Verde
10min
Vitello Tonnato
48 Std.
Tomaten-Cocktail
30 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Gazpacho Andalusia
40 Min