Kompatibilní verze
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Lachs
- 20 g Dill, abgezupft
- 120 g grobes Salz
- 80 g Zucker
- 15 g Wodka
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
Zitronen-Dill-Creme
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Bund Dill, abgezupft
Buchweizen-Blinis
- 100 g Buchweizen-Mehl
- 150 g Wasser
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
- 35 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 15 g weißer Balsamessig
- 10 g Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3831 kJ / 902 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1h 30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1h 30min
Blini
1h 30min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min