Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- Milch zum Einweichen
- 25 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 200 g fetter Speck, geräuchert, in Stücken
- 500 g Geflügelleber
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 g Calvados (Apfelschnaps)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellencremesuppe
40 Min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40 min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3h 25 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1h 50 min
Pintxo Donosti
5 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Andalusische Fischsuppe
50min