
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Toastbrot ohne Rinde, in Stücken
- Milch zum Einweichen
- 25 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie ohne Stiele
- 200 g fetter Speck geräuchert, in Stücken
- 500 g Geflügelleber
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 g Calvados (Apfelschnaps)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 240 kcal / 1004 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Fischbrühe
30min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Geflügellebercreme
5hod. 30min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Geflügelleberwurst
6hod. 40min
Mallorquinische Fischsuppe
35min