Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
- 200 g Milch
- ½ TL Salz
- 300 g Nudeln Sorte Casarecce
- 125 g Gorgonzola, in Stücken
- 2 Prisen Pfeffer
- 12 Blätter Basilikum
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2257 kJ / 540 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Risotto
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Maronenrisotto
30 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40 min
Kürbisrisotto
55 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Kürbis-Carbonara
40 min
Kürbissauce zu Nudeln
40 min
Zucchini Mac and Cheese
30 min