Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 600 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in 5 cm Stücken
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 80 g schwarze Oliven, entkernt, abgetropft
-
1
EL Basilikum, frisch
nebo 1 TL Basilikum, getrocknet - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 6 Eier
- 150 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1265 kJ / 302 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Paprika-Feta-Tarte
1h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Spanische Erdäpfeltortilla
50min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Tarte provençale
1h 40min
Porree-Feta-Tarte
2h