
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 600 g Erdäpfel, festkochend geschält, in 5 cm Stücken
- 10 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 80 g schwarze Oliven, entkernt abgetropft
-
1
EL Basilikum, frisch
nebo 1 TL Basilikum, getrocknet - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 6 Eier
- 150 g Feta in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 302 kcal / 1265 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1hod. 30min
Paprika-Feta-Tarte
1hod.
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Spinat-Empanada
1hod.
Spanische Erdäpfeltortilla
50min
Quiche mit Ofenpaprika
2hod.
Quiche mit Ziegenkäse
1hod. 25min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1hod. 20min
Tarte provençale
1hod. 40min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1hod. 30min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min