Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond, heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Erbsen-Risotto
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 min
Fenchel-Risotto
40 min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 min
Graupenrisotto
50 min
Mais-Risotto
35 min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 min
Graupenrisotto mediterran
50 min