Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond, heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Fenchel-Risotto
40 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Graupen-Risotto mit Paprika
45min
Sauerkraut-Risotto
40 Min
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1h 10min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min