
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan in Stücken
- 20 g Petersilie abgezupft
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 535 kcal / 2241 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Perlgraupenrisotto
1hod.
Fenchel-Risotto
40min
Graupenrisotto
50min
Orzo-Pasta mit Hähnchen und Pesto
30min
Graupenrisotto mediterran
50min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Risotto mit Zucchini
50min
Erbsen-Risotto
50min