Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Birnen, weich, geschält, in Stücken
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schinkenwürfel, mager
- 250 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Sahne
- 70 g Gorgonzola, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2048 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Maronenrisotto
30 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Kürbisrisotto
55 min
Erdbeer-Risotto
25 min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min