
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de agua
Masa
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 60 g de azúcar
- 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 125 g de harina de fuerza
- 125 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- 70 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 390 kcal / 1630 kJ
- Protein
- 5.75 g
- Tuk
- 24.73 g
- Sacharidy
- 35.24 g
- Vláknina
- 1.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremadillos
3hod. 50min
Mierensinas
1hod. 10min
Brioche
8hod.
Bizcocho de manzana
1hod.
Cassata siciliana
6hod. 30min
Focaccia dulce de manzanas
1hod. 40min
Lazos de brioche y hojaldre
4hod. 20min
Tozzetti
1hod. 30min
Caracolas de canela
2hod.
Panecillos de San Ignacio
25hod.
Focaccia con manzana al tomillo
2hod. 10min
Focaccia de Puglia
1hod.