Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de agua
Masa
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 60 g de azúcar
- 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 125 g de harina de fuerza
- 125 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- 70 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 5.75 g
- Sacharidy
- 35.24 g
- Tuk
- 24.73 g
- Vláknina
- 1.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magdalenas
1h
Bizcocho de yogur
1 Std. 40 Min
Bizcocho de limón
2h
Bizcocho de manzana
1h
Bizcocho veteado
2h
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Lasaña de marisco
1h 15min
Tozzetti
1h 30min
Mierensinas
1 Std. 10 Min
Tarta de frutos secos
1 Std. 10 Min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Tarta de chocolate
40min