Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 100 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 50 g de agua
Masa
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 60 g de azúcar
- 220 g de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 125 g de harina de fuerza
- 125 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 50 g de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
Terminación
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- 70 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 5.75 g
- Sacharidy
- 35.24 g
- Tuk
- 24.73 g
- Vláknina
- 1.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa para cocas
1 Std.
Bizcocho de sémola con miel y almendras
1 Std. 30 Min
Coca de hojaldre con crema catalana y gelatina de moscatel (Cataluña)
3 godz. 50 min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1 Std. 35 Min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Bizcocho de manzana
1 Std.
Bizcocho veteado
2 Std.
Pizza margarita
1h 45 min.
Focaccia dulce de manzanas
1 Std. 40 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Pasteles de manzana en vaso
1 Std.