Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 2 huevos
- 60 g de azúcar
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 250 g de helado de vainilla
Merengue
- 150 g de azúcar glas
- 4 claras de huevo
- ¼ cucharadita de cremor tártaro
Montaje
- 50 g de ron
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 897 kJ / 215 kcal
- Protein
- 5.16 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 4.52 g
- Vláknina
- 0.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras con salsa de chocolate
1h 45min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Merengue suizo
10 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11 Std.
Masa de hojaldre clásica
7h
Tarta bombón de avellanas
7h
Cuencos de masa choux con helado
6 Std. 30 Min
Tarta de primavera
10u.
Postre chajá
11hod. 15min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Soufflé de nueces
1 Std. 15 Min