Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Hähnchen-Ragout
45min
Hackbällchen-Suppe
35min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Hähnchen-Estragon-Pasta
1h 10min
Hähnchenbrust Genovese
35min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1h 20min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h