Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g natives Olivenöl
- ½ grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Tomate (ca. 40 g), geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 130 g Thunfisch, frisch, in Würfeln (3 cm)
- 5 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Chili
40 min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45 min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Garnelen Bhuna
30 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 min
Hack-Linsen-Eintopf
50 min