Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g natives Olivenöl
- ½ grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Tomate (ca. 40 g), geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 130 g Thunfisch, frisch, in Würfeln (3 cm)
- 5 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35 Min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Fischcurry
45min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55min
Lachsbuletten
40min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 Min
Fischeintopf mit Koriander
45min