
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g natives Olivenöl
- ½ grüne Paprika in Stücken
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 1 Tomate (ca. 40 g), geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Kartoffeln in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 130 g Thunfisch, frisch in Würfeln (3 cm)
- 5 Stängel glatte Petersilie, frisch abgezupft, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 272 kcal / 1138 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5hod. 15min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Garnelen-Eintopf
45min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Hähnchen-Eintopf mit Süßkartoffeln und Kidneybohnen
45min