Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Staudensellerie (2 Stangen), in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 EL brauner Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 800 g Geflügelfond
-
1
Lorbeerblatt, getrocknet
nebo 1 Lorbeerblatt, frisch - ½ TL Salz
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Kabanossi, in Scheiben
- 2 Spitzpaprika, rot, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft, fein gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Shrimp Creole
40 Min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 godz. 45 min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 Min
Lammeintopf mit Paprika
50 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Seafood-Eintopf
50 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1hod. 15min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min