Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 - 4 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Olivenöl
- 425 g weiße, große Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 250 g Garnelen, geschält, gegart
- 1 Zitrone, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1253 kJ / 300 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak mit Bohnenpüree
40 min
Zitronen-Hähnchen
50min
Garnelenklößchen-Suppe
20min
Garnelen-Chili
40 min
Grillhähnchen-Salat
20min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1h 30min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 min
Garnelensalat
25min