Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 - 4 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Olivenöl
- 425 g weiße, große Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 250 g Garnelen, geschält, gegart
- 1 Zitrone, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1253 kJ / 300 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenbrust Genovese
35min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Kreolischer Fisch
35min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Zander mit Spinat
30min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1 Std.
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Seezungenröllchen
50min