Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 10 sprigs fresh chives
- 200 g raw prawn meat
- 300 g pork mince
- ½ tsp cornflour
- 1 tbsp oyster sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 egg white, lightly beaten
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- extra virgin olive oil, to grease
- 40 gyoza wrappers (approx. 1 packet)
- 500 g water, plus extra if needed
- 2 tbsp peanut oil, to fry
- soy sauce, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 519.9 kJ / 124.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 253 mg
Alternativní recepty
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Sushi Rice
1h 5min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Easy citrus pie
1 Std.
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Korean bao beef sliders
2h 10 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Pork and prawn dumplings
55min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min