Zařízení & příslušenství
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
40 pieces
Suroviny
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
253 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
519.9 kJ /
124.3 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
18.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Homemade toasted muesli
30min.
Kam Heong Chicken
1hod. 20min.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min.
Char siu pork bao
2hod. 10min.
Authentic Pad Thai
40min.
Vietnamese Chicken Pho
1hod. 10min.
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min.
Dumpling wrappers
1hod.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2hod. 30min.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1hod.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2hod. 5min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.