Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Protein
- 124.4 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 127.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Texas-style lovely legs
4h
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min