![Bourbon pork ribs Bourbon pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D6048A8-50A6-43B2-A481-D4884C843016/Derivates/2267a579-8ba9-4975-82c7-86b141a19630.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Protein
- 124.4 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 127.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
BBQ chicken winglets
1h 15 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Buffalo chicken wings
45 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min