Empada de bacalhau

Empada de bacalhau

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 doses

Suroviny

  • ovos
    3
  • vinagre
    50 g
  • Água q.b. p/ cozer
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    3
  • coentros
    20 g
  • azeite
    50 g
  • bacalhau demolhado e desfiado bem espremido
    200 g
  • massa folhada
    400 g
  • leite
    300 g
  • farinha
    60 g
  • mostarda
    10 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 577.8 mg
Protein 15.9 g
Kalorie 2698 kJ / 644.9 kcal
Tuk 42.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 10.1 g
Sacharidy 49.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...