Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 80 g vinho branco
- 250 g cabeça e espinha de peixe cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 4 folhas de limoeiro
- 1 pé salva fresca
- 2 pés de hortelã
- 1 c. chá de pimenta rosa em grão
- 2 cravinhos
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com tomate e molho amarelo
1 Std.
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1 Std.
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3 Std. 30 Min
Pasteta
2h
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Caldeta de peixe do rio
1 Std.
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Robalo a vapor com molho de lima
35 min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 min
Caldo de galinha - TM5
1 Std. 5 Min
Robalos com feijão-verde
30 min
Peixe ao sal
1 Std.