Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 160 g di succo d'arancia spremuto fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di senape piccante
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 150 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4389 kJ / 1049 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 104.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Zucchine piccanti
55min
Nems
1h
Hummus di castagne a l'orientale
3h
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Tris di sale aromatico
30 min