Kompatibilní verze
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane al rosmarino
10h 55min
Lingue croccanti ai cereali
3ωρ.
Panini venostani
3ωρ.
Corona di pane con il sesamo
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane di patate
3ωρ.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Pane alle castagne
4 Std.
Fette biscottate
5 godz. 50 min