
Kompatibilní verze
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole sgusciate e spellate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 540 kcal / 2259 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 24.9 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Pan Brioche
8hod.
Panini venostani
3hod.
Pane svedese
2hod.
Pane di segale
3hod. 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane all'orzo
2hod. 45min
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Pan brioche allo yogurt
5hod. 15min