Kompatibilní verze
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Colomba pasquale alle mandorle
1 godz.
Pane al rosmarino
10h 55 min
Ruote limone e pepe
1 godz.
Ciriola romana
10h 50min
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Pane con farina di mais
5sa 5 dk
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min