
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Mousse di Gorgonzola
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di burro
- 30 g di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Conetti croccanti
- 400 g di pane bianco in cassetta a fette senza crosta
- 1 uovo sbattuto
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 151 kcal / 632 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 10.5 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Panna cotta
6hod. 30min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4hod. 40min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Bignè a sorpresa
2hod.
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4hod. 50min
Tartellette alle cipolle caramellate
1hod.