Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Mousse di Gorgonzola
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di burro
- 30 g di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Conetti croccanti
- 400 g di pane bianco in cassetta a fette, senza crosta
- 1 uovo sbattuto
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Quiche Lorraine
45 min
Bignè con tre mousse
2h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Soufflé al formaggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Bignè a sorpresa
2h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4sa 50 dk