
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble alle mandorle
- 50 g di burro congelato a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di mandorle
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Polpa di agrumi
- 1 arancia preferibilmente biologica
- 1 limone preferibilmente biologico
- 1 pompelmo preferibilmente biologico
Zabaione agli agrumi
- 4 tuorli
- 120 g di zucchero
- 60 g di vino dolce tipo Moscato o Porto bianco
- 60 g di succo d'arancia spremuto fresco
Termine della preparazione
- 1 cucchiaio di bacche di goji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 339 kcal / 1418 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 15.7 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di asparagi
45 min.
Tortine alla creme brulèe
1h 5 min.
Tortini di fichi
6h 5 min.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min.
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15 min.
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35 min.
Zabaione allo spumante
15 min.
Mug cake alle mele ed uvetta
25 min.
Crema di Cogne
15 min.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min.
Tartufi rum e cannella
4h 30 min.
Bignè al tiramisù
4h