Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crespelle
- 200 g di farina di riso
- 50 g di farina di grano saraceno
- 400 g di latte + q.b.
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro morbido
Ripieno
- 500 g di radicchio di Chioggia a listarelle
- 150 g di mele verdi, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 10 g di burro
Salsa di noci
- 50 g di gherigli di noce senza pellicina
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 200 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4079 kJ / 975 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Cheesecake (senza glutine)
4h 50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta all'uovo (senza glutine)
1 Std. 15 Min