Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crespelle
- 200 g di farina di riso
- 50 g di farina di grano saraceno
- 400 g di latte + q.b.
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro morbido
Ripieno
- 500 g di radicchio di Chioggia a listarelle
- 150 g di mele verdi, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 10 g di burro
Salsa di noci
- 50 g di gherigli di noce senza pellicina
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 200 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4079 kJ / 975 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 64.4 g
- Tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alle due creme (senza glutine)
3ωρ.
Budino di mais (senza glutine)
15min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Cheesecake (senza glutine)
4h 50min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min
Besciamella (senza glutine)
15min