Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de ajonjolí, tostado
- 1 tortilla de maíz, tostada
- 45 g de aceite
- 130 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 de pimienta negra entera
- 4 de clavos de olor
- 3 chiles guajillo, limpios, asados y en trozos
- 1 de chile ancho, limpio, asado y en trozo
- 1 de elote blanco, en trozos
- 1 de calabacita, cortado en medias lunas
- 100 g ejotes, cortados por la mitad
- 400 g de jitomate guaje, asado en el comal
- 500 g de caldo de pollo, en tetrapack
- 1 ½ cditas de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 853 kJ / 203 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capirotada
1 Std. 10 Min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1 Std. 50 Min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Caldo de camarón
40 Min
Birria
1 Std.
Chile güero relleno de calamares
Žádné hodnocení
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30 Min
Triangulitos de manzana con trufas de 2 quesos y uva
30 Min
Gelatina de queso y piña
4 Std.
Pierna adobada navideña
1h 45 min.
Caldo de camarón
25 Min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 Std. 10 Min