Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de ajonjolí, tostado
- 1 tortilla de maíz, tostada
- 45 g de aceite
- 130 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 de pimienta negra entera
- 4 de clavos de olor
- 3 chiles guajillo, limpios, asados y en trozos
- 1 de chile ancho, limpio, asado y en trozo
- 1 de elote blanco, en trozos
- 1 de calabacita, cortado en medias lunas
- 100 g ejotes, cortados por la mitad
- 400 g de jitomate guaje, asado en el comal
- 500 g de caldo de pollo, en tetrapack
- 1 ½ cditas de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 853 kJ / 203 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Cerdo entomatado
50 min
Pollo encacahuatado
45 min
Entomatado de cerdo
1h
Enchiladas de mole rojo
1h
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 godz. 20 min
Pollo con mole verde
1h
Chicharrón en salsa verde
25 min
Tacos de canasta
1h
Pozole Verde
1 godz. 20 min