Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
nebo 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1616 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Ensalada de pasta con pepino y atún
50 min
Bisteces para dos TM6
35 min
Pasta al poblano
35 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Agua de pepino y limón
10min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1h
Ensalada con tortitas de amaranto y atún
20min
Huevos rancheros
30 min
Gelatina de café y almendras
1h 15 min