Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
nebo 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1616 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al poblano
35min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 min
Rajas con queso
25 min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Papas con chorizo
40 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Arroz primavera
40 Min
Penne con espinaca y salchicha
30 min
Espagueti con champiñones y tocino
35min
Arroz rojo
1h 25 min