Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cda de aceite vegetal
- 100 g de tomate verde, pelado
- 1 chile serrano, sin semillas (ver tip)
- 200 g de queso oaxaca
- 300 g de queso de rancho
- 200 g de chorizo, en mitades
- 200 g de cecina, en tiras de 1 cm
- 20 hojas de cilantro
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal fina
- 1 lata de frijoles negros, (aprox. 200 g)
- 10 tostadas, (ver tip)
- 2 jitomates, rebanados (aprox. 5 mm)
- 1 aguacate, rebanado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 821 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado para taquear
25 min
Carnitas de atún
40 Min
Sopecitos de nopal y pollo
1h 10 min
Pasta al poblano
35 min
Enchiladas suizas
1 Std.
Flautas de res
1 Std.
Pacholas
35 min
Enchiladas de pollo
40 Min
Pacholas de pollo con ensalada
40 Min
Pollo en salsa verde con nopales
40 Min
Enchiladas en hoja de lechuga
35 min
Machaca con huevo
35 min