Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1h 50 min
Babà napoletano
3h
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta Diplomatica
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Bignè al cioccolato
3h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Chiffon cake
4h
Bignè con crema pasticcera
3h