
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 210 kcal / 875 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al limone
10hod. 20min
Panettone farcito
6hod. 45min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Bignè cake
4hod.
Bignè all'amarena
3hod.
Taralli dolci speziati
55min
Éclair alla crema di limone
4hod.
Bignè con crema al pistacchio
3hod.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5hod.
Frollini classici al burro
50min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min