Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Pasta di mandorle
1h 30min
Éclair alla crema di limone
4h
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Diplomatica
3h 30min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Crema tartufo
12h 20min
Crema al limone
10h 20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min