Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Bon bon di marzapane
1h 50 min
Cupolette al limone
9h
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Crema al limone
10h 20min
Crema pasticcera
15 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min