Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialda
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di caffè istantaneo
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 uova
-
30
g di burro a pezzi
nebo 30 g di strutto - 20 g di aceto di vino bianco
- 40 g di Marsala
Ripieno
- 700 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di gocce di cioccolato
Terminare la preparazione
- 50 g di burro fuso
- 1 albume
- 1000 g di olio di semi di arachidi
-
50
g pistacchi tritati
nebo 50 g di frutta mista candita a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Tuk
- 41.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Ravioli di ricotta
1h 35min
Piccole cassatine al forno
2 Std.
Rosticceria siciliana
2 Std.
Tetù
1ωρ. 50 λεπτ.
Cartocci e viennesi siciliani
3u. 15min
Bignè lumachine
Žádné hodnocení
Finti gelati
30 Min
Brioches siciliane
3u. 15min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Brioche col tuppo
3h 30min
Cannolo scomposto
3ωρ.
Iris siciliani
4h 10min