
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialda
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di caffè istantaneo
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 uova
-
30
g di burro a pezzi
nebo 30 g di strutto - 20 g di aceto di vino bianco
- 40 g di Marsala
Ripieno
- 700 g di ricotta di pecora scolata dal siero
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di gocce di cioccolato
Terminare la preparazione
- 50 g di burro fuso
- 1 albume
- 1000 g di olio di semi di arachidi
-
50
g pistacchi tritati
nebo 50 g di frutta mista candita a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kcal / 2606 kJ
- Protein
- 14.1 g
- Tuk
- 41.8 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Zucchero a velo
5 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Bon bon gelato
5 Std.
Tetù
1 Std. 50 Min
Cono graffa
1 Std.
Polpette con le sarde
25 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.