Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zucchero a velo
5min
Morettini
3ωρ. 10 λεπτ.
Omini di pomodori
1u.
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5u. 40min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Castagnole ripiene
14 Std.
Baci di dama
1 godz. 30 min
Tegole al cacao con mandorle
12 godz. 30 min
Crema tartufo
12h 20min
Biscottini ad occhio di bue
1h 10 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min