Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 3 ½ - 4 ½ TL Salz
- 1 TL Apfelessig
- 500 g Erdäpfel, mehlig, am Vortag in Schale gegart, geschält, in Stücken
- 170 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Kartoffelstärke
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 551 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Semmelknödel
50min
Grammelknödel
1h 30min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Linzer Seidenknödel
50min
Wurstknödel
1h 20 min
Apfelkren
40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Erdäpfelknödel
1h 10min