Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
nebo ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
nebo 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
B'soffene Kapuziner
1u.
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 godz. 30 min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Leberreis
35min
Wurstaufstrich
10 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min