Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
nebo ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
nebo 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Wurstknödel
1h 20min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Geröstete Leber
30min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Gsiberger Leberpastete
3h 30 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Schmerstrudel
3h 20min
Extrawurst
14h 10min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Wurstaufstrich
10min
Waldviertler Knödel
1h