
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindsuppe mit Tafelspitz
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln in Spalten
- 250 g Suppengemüse (Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken (4 cm)
- 5 Stängel Petersilie
-
5
Stängel Liebstöckel, frisch
nebo 3 TL Liebstöckel, getrocknet - 6 Pfefferkörner, schwarz
- 6 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Nelken
- 3 ½ TL Salz
- 500 g Tafelspitz im Ganzen
- 1 TL Weißweinessig
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
Sülzerl
- 18 Gelatineblätter (30 g)
- 250 g Käferbohnen (gekocht oder aus der Dose, abgespült)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 3 EL Kürbiskernöl
-
6
Radieschen in kleinen Würfeln
nebo 1 rote Zwiebel in kleinen Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 227 kcal / 950 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2hod.
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1hod. 45min
Apfelkren
40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1hod. 15min
Pizza-Leberkäse
14hod. 20min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Leberreis
35min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Sauce Tatare
15min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min