Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
Le flan de potiron
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 125 g de jus d'orange
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de miel
- 2 œufs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lait
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1932 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Tarte sucrée au potiron
1 Std. 40 Min
Gâteau de carottes
1h 5min
Gâteau marbré potiron-chocolat
2hod. 30min
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1h
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Gâteau vapeur à l'orange
40min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min
Gâteau aux clémentines
3 Std. 15 Min
Brioche au potiron
3h 45min
Risotto au potiron
35min