Emulsion d'ananas

Emulsion d'ananas

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
355 g

Suroviny

  • 200 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • le jus d'1/2 citron vert
  • ½ c. à café de gingembre en poudre
  • 120 g d'huile neutre
  • 1 pointe de couteau de pâte de wasabi, prête à l'emploi (volitelně) à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 1.1 g
Kalorie 1463.4 kJ / 354.4 kcal
Tuk 35.8 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...