Kompatibilní verze
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manteiga
- 400 g natas
- 2 c. chá de sal
- 2 limões, só a raspa
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
Pão
- 350 g água
- 20 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 2 c. chá de sal
- 2 c. sopa de óleo p/ untar
- 20 g sementes de papoila p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 grama
- Kalorie
- 0 kJ / 332 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Pãezinhos aromatizados
2 Std.
Pão rústico
2 Std.
Pães de cerveja e queijo
50 Min
Pão de batata
12 Std.
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Lençol
30 Min
Pão preto
2 Std.
Pão norueguês
55min
Piza com batata e alecrim
50 Min
Queijo tipo mascarpone
16h
Pães de centeio
2h 10 min
Bolo de amêndoa e alfarroba
1h 10min