Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水
- 1 ½ 茶匙 盐, 多备一些调味用
- 600 克 土豆, 切块,约2-3厘米(见要诀)
- 10 克 黄油, 多备一些涂抹用
- 4 片 去皮鲑鱼鱼排 (每片120-200克,约2厘米厚)
- 1 颗 柠檬, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
- 1 小撮 黑胡椒粉, 多备一些调味用
- 100 克 红葱头, 一切二
- 300 克 蘑菇, 切片
- 50 克 干白葡萄酒
- 50 克 稀奶油
-
200
克 再制乳酪 (如: Laughing Cow®)
nebo 200 克 奶油乳酪 - 2 小撮 豆蔻粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g