Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata, a fette sottili (2-3 mm)
- 2 spicchi di aglio
- ½ - 1 peperoncino rosso, piccante, senza semi (volitelně)
-
700
g di petti d'anatra con la pelle
nebo 700 g di filetti di petto di pollo, senza pelle - 2 - 3 cucchiai di "cinque spezie cinesi" in polvere, confezionate o fatte in casa (vedere consigli), a piacere
- 2 pizzichi di sale
- 1200 g di acqua
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 80 g di salsa di soia
- 200 g di riso bianco a chicco lungo
-
200
g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi
nebo 200 g di foglie di cavolo cinese, a pezzi - 100 g di cimette di broccoli, a pezzi (2 cm)
- 250 g di funghi freschi
- 2 cucchiaini di olio di sesamo tostato (10 g)
- 3 - 4 cucchiai di miele (80 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dado di pollo
50min
Baccalà alla Soutelo
30min
Patatas bravas in tempura
1 Std. 20 Min
Curd all’albicocca
Žádné hodnocení
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Petto d'anatra con zabaglione all'arancia
2 Std. 20 Min
Arachidi speziate
45 min
Chawan mushi
35 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15 min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Udon con verdure e gamberoni
2h 30min