Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ chile manzano, cortados por la mitad y sin semillas
- 1 limón amarillo, cortado por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ½ cdas de sal gruesa
- 1500 g de agua
- 500 g de betabel pelado y cortado en cuartos
- 1 de pulpo crudo, mediano
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
- 60 g de mantequilla, sin sal
- 1 pera, cortada en rebanadas delgadas
- hierbabuena fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones con salsa de jitomate
45 Min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40min
Chile relleno de mariscos
1 godz. 30 min
Lasaña de calabacita y jitomate
4sa 10 dk
Sopa de mariscos
40 Min
Pescado en hoja santa
30min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1ωρ. 15 λεπτ.
Ravioles a la napolitana
50 Min
Langosta thermidor
50 Min
Hamburguesa de camarón
1 Std.
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Helado de yogur de fresa
13h