Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ chile manzano, cortados por la mitad y sin semillas
- 1 limón amarillo, cortado por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ½ cdas de sal gruesa
- 1500 g de agua
- 500 g de betabel pelado y cortado en cuartos
- 1 de pulpo crudo, mediano
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
- 60 g de mantequilla, sin sal
- 1 pera, cortada en rebanadas delgadas
- hierbabuena fresca, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Pescado a la talla
40min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Huevos benedictinos
1h
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6 godz. 45 min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2u. 20min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3 Std. 25 Min
Echalots dorados 250 g
25min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Salsa holandesa rápida
10min