Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g de ejotes, sin tallos
- 2 ramita tomillo fresco
- ½ cda de aceite de oliva
- ⅛ - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Ejotes almendrados
30 Min
Nopales al guajillo TM6
35 min
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Chile manzano en vinagre
10 min
Timbal de camarones al limón y sandía
30 Min
Búfalo wings de coliflor
30 Min
Mole de huitlacoche
20 min
Salsa verde cruda
5 min
Champiñones al ajillo
15 min
Arroz al chile serrano y epazote
2 Std. 40 Min
Coctel de champiñones
20 min