Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g de ejotes, sin tallos
- 2 ramita tomillo fresco
- ½ cda de aceite de oliva
- ⅛ - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de setas
25min
Sopa de setas
35 Min
Pan vegetariano con gravy
1hod. 20min
Pasta de verduras (no más sobras)
45 min
Verduras blanqueadas
1h
Ensalada de Arroz Salvaje
50min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Fondo vegetariano
1hod. 35min
Puré de betabel
1h
Puré de jitomate básico
35 Min