Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldre
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en cubos
- 50 g de agua
- ½ cdita de sal
Sopa de poro
- 400 g de poro, solo la parte blanca, en trozos
- 2 cdita de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de harina de trigo
- 400 g de agua
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- crema para batir (30-40% grasa), para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 679 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema conde bicolor
40 min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Dulce de tapioca
1h
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Portobellos rellenos
35min
Sukiyaki de pollo
45 min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
35min
Chowder de queso
35min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1h
Plátanos machos rellenos de picadillo
2h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Crepas mexicanas
1 Std. 50 Min