Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldre
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en cubos
- 50 g de agua
- ½ cdita de sal
Sopa de poro
- 400 g de poro, solo la parte blanca, en trozos
- 2 cdita de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de harina de trigo
- 400 g de agua
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- crema para batir (30-40% grasa), para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 679 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas de atún
40 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Pay de nuez con chocolate
1h 10 min
Sopa de tortilla
25 min
Tapenade rústico
10 Min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Ensalada de pepino y yogurt
15 Min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Sopa de tortilla
40 min
Crema conde bicolor
40 min
Crema de jitomate
30 min