Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Basmati-Reis
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele (volitelně)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ TL gelbe Currypaste nach Geschmack (z.B. von Wan Kwai)
- 1 TL Kurkuma
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Möhren, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 TL Salz
- 100 g Paprika, gemischt, in Streifen (1 cm breit)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- 15 g Speisestärke
- 200 g Flusskrebsfleisch, gegart, aus dem Kühlregal
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45min
Kichererbsencurry
45min
Süßkartoffel-Curry
40min
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Garnelen Curry
30min
Kichererbsencurry
40min
Gemüse-Korma
50min
Garnelencurry
35min
Grünes Gemüsecurry
50min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Curry von Wurzelgemüsen
1h