Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein, vegan
- 750 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- ¾ TL Thymian, getrocknet (volitelně)
- 40 g Pinienkerne
- 400 g Zucchini, in Scheiben (5 mm), siehe Tipp
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 60 g weißes Mandelmus
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Grünkohlrisotto
40min
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Frühlingsgemüsetramezzini mit Kerbelsauce
50min
Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond
40min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Hafermilchreis mit Mangopüree (vegan)
55 min
Graupenrisotto
50min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min