Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Cashewkerne
- 250 g Aprikosenkonfitüre
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Apfelessig
- 520 g Wasser
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Dosen geschälte Tomaten (à 400 g)
- 70 g gelbe Currypaste (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL brauner Zucker
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 150 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- ½ TL Honig, flüssig
- 1 EL Kokosöl
- 1 TL Kurkuma
- 200 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Karibisches Curry
45 min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Gemüsecurry mit Reis
1 godz.
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Gemüse Biryani
50min
Indisches Gemüsecurry
1 godz.
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1h 30min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 godz.
Bunte Gemüsepaella
45 min