Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g Zucker
- 250 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 70 g Speisestärke
- 220 g Zucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 750 g Quark, 20% Fett
- 130 g Pflaumenmus
- 400 g Pflaumen, geachtelt, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7 Std. 15 Min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Apfel-Käsekuchen
1óra 40p
Apfelrahmkuchen
1h 50min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1sa
Mohn-Kirsch-Streuselkuchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min