Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů špaldy loupané
- 100 gramů horského sýru, na kousky
- 100 gramů ementálu, na kousky
- 120 gramů mražených špenátových listů, vymačkaných
- 250 gramů hladké mouky (viz tip)
- 80 gramů pšeničné krupice
- 70 gramů vody a voda na uvaření špeclí
- 4 vejce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 Min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1 godz. 25 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 Std. 30 Min
Puding z čerstvých jahod
2h 15min
Crème brûlée s vaječným likérem
1 Std. 15 Min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Špagety alla Norma
1 Std. 30 Min
Ovesná snídaňová kaše z mleté rýže a mandlí
10min
Treska v pivním těstíčku
30 Min
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1 Std. 15 Min