Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů špaldy loupané
- 100 gramů horského sýru, na kousky
- 100 gramů ementálu, na kousky
- 120 gramů mražených špenátových listů, vymačkaných
- 250 gramů hladké mouky (viz tip)
- 80 gramů pšeničné krupice
- 70 gramů vody a voda na uvaření špeclí
- 4 vejce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 Min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
Špenátové gnocchi alla Romana
1 godz. 25 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Hráškovo-mrkvová polévka
1 godz.
Mexické fazole s krustou z polenty
1 godz.
Crêpes soufflé
1 godz.
Selské bramborové placky se zelím
1 Std. 20 Min