Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů špaldy loupané
- 100 gramů horského sýru, na kousky
- 100 gramů ementálu, na kousky
- 120 gramů mražených špenátových listů, vymačkaných
- 250 gramů hladké mouky (viz tip)
- 80 gramů pšeničné krupice
- 70 gramů vody a voda na uvaření špeclí
- 4 vejce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety all'Amatriciana
30 Min
Tuňákové kuličky s ricottou
20min
Bylinkový koláč
1h
Makové knedlíčky s jablečným pyré (bez lepku)
45 Min
Fazolové placičky
10 godz. 30 min
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Šišky s mákem
24 godz. 50 min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1 Std. 15 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1 Std. 25 Min
Polévka z pečené dýně
50min