Zařízení & příslušenství
Levandulové sušenky
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 55min.
30 porcí
Suroviny
-
2 polévkové lžíce květů z levandule, čerstvé nebo sušené
-
210 gramů másla pokojové teploty, plus extra navíc
-
250 gramů hladké mouky
-
100 gramů cukru krupice
-
1 žloutek
-
1 špetka soli
-
citrónová kůra, strouhaná z celého citrónu, bio
-
30 gramů citrónové šťávy
-
60 gramů mandlových lupínků
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
1.35 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
0.48 g
Sacharidy
8.71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nejlepší recepty
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dýňový hummus
1hod.
Dýňový džus
25min.
Džem z pomerančů
25min.
Angreštový crumble
1hod.
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45min.
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50min.
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3hod. 50min.
Focaccia s cibulí
2hod. 20min.
Dýňové bulky
2hod. 15min.
Kořeněný dýňový džem
40min.
Dýňový cheesecake se skořicí
1hod. 30min.
Kakaovo-kávové mandle
30min.